Odkud pramení naše vnitřní síla?

Odkud pramení naše vnitřní síla: Cesta k uvědomění síly

V každodenním životě se někdy ztrácíme v únavě a nechápeme, odkud tato únava vychází. Při hledání pravdivého původu této únavy jsem se zamyslela nad svými strachy spojenými s přežitím, které se nejčastěji projevují v pracovním prostředí. Po 10 letech práce jako OSVČ jsem stále čelila nejistotě a tento boj mě vyčerpal.

Cesta k přijetí strachu a současně k tomu, abych ho nepustila do bojové úrovně, není snadná, ale klíč se nachází ve vyvážení těla. Práce s tělem může pomoci eliminovat chemický koktejl vytvořený překyselením z našich strachů. Kraniosakrální jóga, kterou jsem objevila jako kraniosakrální terapeutka, aktivně navozuje přirozené hojící procesy v těle. Dechová cvičení působí zásadotvorně, procházky v přírodě uvolňují vnitřní napětí tkání, a kvalitní spánek podporuje regeneraci.

Detoxikace toxicity může nastat i skrze stravu, která by měla obsahovat sezónní ovoce, zeleninu a dostatek tekutin. Návrat chuť do života a tvorby začíná právě při této rovnováze.

Jsem přesvědčená , že pramen naší síly vychází z kreativního potenciálu, který má každý z nás. Kreativní potenciál, který nám přináší radost a energii, je klíčem k naší vnitřní síle. Ačkoliv může být námitka, že se s tím, co nás baví, nelze uživit, je vždy možné najít rovnováhu mezi vášní a povinnostmi v existujícím systému.

Nabídka programu „Najdi svou vnitřní sílu“ vychází ze 7 úrovní uvědomění síly:

  1. Kmenová síla
  2. Síla vztahů
  3. Osobní síla
  4. Emoční síla
  5. Síla vůle
  6. Síla mysli
  7. Síla duchovního spojení

 

V situacích, kdy jsem se potýkala s anémií a migrénami, jsem tušila, že můj organismus signalizuje, jak nesprávně zacházím se svou silou a jak se vysiluji na úkor sama sebe. Kniha Caroline Myssová „Anatomie ducha“ mi pomohla nalézt klíč k mému vlastnímu prameni.

Těším se, že své poznání mohu předat všem, kteří vnímají toto téma jako klíčové. Program „Najdi svou vnitřní sílu“ nás provede procesem síly skrze naše tělo, a věřím, že pro vás bude tato cesta stejně dobrodružná jako pro mě.

 

Zvu Vás každé úterý od 19:00 – 20:15 do jógového centra Santóša, kam se přihlásíte skrze rezervační systém: https://joga-centrum-santosa.reservio.com/